Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!

REM.LT -> Naujienos -> Sportuojantys žmonės sukauptą energiją skirs Klaipėdos universitetui
Sportuojantys žmonės sukauptą energiją skirs Klaipėdos universitetui

Antrus metus iš eilės kampanija „Fortum energijos donoras“ kviečia puoselėti sveiką gyvenimo būdą ir savo sukauptą energiją skirti vienam iš Klaipėdos universiteto (KU) fakultetų. Kampanijos pabaigoje „Fortum“ skirs 5 000 Eur paramą vienam iš aukščiausioje lentelės vietoje atsidūrusių KU fakultetų.

„Fortum“ energijos donoras – unikali kampanija, skatinanti sveiką konkurenciją ir padedanti paremti norimą KU fakultetą tiesiog sportuojant. Viskas, ką reikia padaryti, tai į savo išmanųjį telefoną atsisiųsti nemokamą „Fortum“ energijos donoro programėlę iš „App Store“, „Windows Phone Store“ arba „Play Store“ parduotuvių.

Norėdami savo sukauptą energiją skirti vienam iš KU fakultetų, eidami, bėgdami arba važiuodami dviračiu, turėtumėte įsijungti nemokamą programėlę ir ji suskaičiuos jūsų įveiktą atstumą bei konvertuos jį į energiją. Visos kampanijos metu skaičiuojama asmeninė ir KU fakultetų surinkta energija (vatvalandėmis).

„Fortum“ energijos donorais gali būti visi, ne tik atrinktų KU fakultetų studentai. Dėl Humanitarinių ir ugdymo mokslų, Jūros technologijų ir gamtos mokslų, Sveikatos mokslų galite sportuoti nepaisant jūsų buvimo vietos – tiesiog pasirinkite programoje fakultetą, kuriam norite skirti sukauptą energiją. Dalyvauti „Fortum energijos donoro“ kampanijoje galima iki pat spalio 31 d. Kampanijos organizatoriai kviečia žmones sveikatintis ir prisidėti prie paramos iniciatyvos.

„Fortum“ tikslas – būti švarios energijos lydere. Atsižvelgdami į klientų poreikius „Fortum“ gamina, tiekia, parduoda elektrą, šilumą ir šaltį, teikia ekspertines paslaugas. 64% įmonės pagamintos energijos yra be CO2. „Fortum“ veiklą vykdo Šiaurės ir Baltijos šalyse, Rusijoje, Lenkijoje ir Indijoje. 2015 m. bendrovės „Fortum“ pardavimai siekė 3,5 mlrd. eurų. „Fortum“ korporacijoje dirba apie 8000 žmonių. Kompanijos akcijos kotiruojamos NASDAQ OMX Helsinki vertybinių popierių biržoje.

Šaltinis: 2016.08.03

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai