Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!

REM.LT -> Naujienos -> „YIT Kausta“ padvigubino savo naujų butų pardavimus
„YIT Kausta“ padvigubino savo naujų butų pardavimus


Per pirmus keturis šių metų mėnesius „YIT Kausta“ įmonių grupė pardavė 21 butą. Tai yra 62 procentais daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai, kuomet naujų butų daugiabučiuose buvo parduota 13.

„Daugiausia butų pardavėme Kaune – Laikinojoje sostinėje, kur tarp būsto verslą vystančių bendrovių esame pirmaujantys. Tai lemia mūsų strategija statyti būstus nedideliais uždarais kvartalais. Taip pat reikia pripažinti, kad pardavimų šuolį lėmė didesnė butų pasiūla, vystomų projektų sparti eiga ir suaktyvėjusi nekilnojamojo turto rinka“, – teigia „YIT Kausta“ generalinis direktorius Kęstutis Vanagas.

Šiuo metu matomas tiek Vilniuje statomo „Solo city“ kvartalo, tiek Kaune augančių „Šilo namų“ pasistūmėjimas. Abiejuose paminėtuose projektuose klientai butus gali rinktis jau pastatytuose namuose, ne vien iš brėžinių.

Anot generalinio direktoriaus, bendrovės parduodamų butų skaičius nėra labai didelis. Nekilnojamojo turto rinka dar nėra visiškai atsigavusi ir pardavimai nėra įsibėgėję, o įmonės prioritetas yra kokybinė, ne kiekybinė daugiabučių statyba. Naujų butų pardavimai ir toliau turėtų išlaikyti panašų augimo tempą. Šiais metai įmonė ketina užbaigti „Solo city“ pirmojo etapo ir „Šilo namų“ antrojo etapo statybos darbus, pradėti naujo daugiabučių kvartalo Vilniuje Žirmūnų mikrorajone statybas ir tęsti „Solo city“ kvartalo plėtrą. Taip pat vykdomi dviejų būsto projektų Kaune ir Klaipėdoje projektavimo darbai.

Būstą „YIT Kausta“ parduoda tiek su visa, tiek su daline apdaila, kuri yra populiaresnė šiandien, tačiau klientai vis dažniau pasirenka įmonės siūlomus apdailos variantus. Apie 45 proc. šiais metais parduotų butų – visiškai įrengti. Renkantis būstą dažnai apsispręsti padeda ne tik patraukli namo vieta mieste, butų išplanavimas ir namą supanti aplinka. Klientai renkasi butus su moderniomis šildymo bei vėdinimo sistemomis, ateityje padėsiančiomis taupyti energiją, taip pat ir eksploatacijos išlaidas. Tačiau visų svariausias veiksnys šiandien yra įmonės patikimumas.

Apie „YIT Kausta“ įmonių grupę

Įmonių grupė „YIT Kausta“ priklauso didžiausiam Suomijos statybos paslaugų koncernui „YIT Corporation“. Suomijos statybos paslaugų koncernas veikia nuo 1912 m. ir valdo 450 padalinių Šiaurės ir Vidurio Europoje, Baltijos šalyse ir Rusijoje. YIT priklausančiose įmonėse 14 šalių dirba apie 26 tūkstančius darbuotojų.

Lietuvoje veikiančią įmonių grupę „YIT Kausta“ sudaro viena didžiausių Lietuvoje rangos, statybos paslaugų ir komercinio nekilnojamojo turto vystymo įmonių AB „YIT Kausta“ bei gyvenamosios statybos objektų tiesioginiais pardavimais ir projektų plėtra užsiimanti UAB „YIT Kausta būstas“.

Įmonė Lietuvoje jau yra sėkmingai įgyvendinusi 17 būsto projektų Vilniuje, Kaune bei Klaipėdoje, kuriuose įrengė daugiau nei 1700 butų.


PRANEŠIMAS SPAUDAI
2013 m. gegužės 30 d., Kaunas


Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai