Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!

REM.LT -> Naujienos -> „YIT Kausta“ už darbų saugą įvertinta tarptautiniu apdovanojimu
„YIT Kausta“ už darbų saugą įvertinta tarptautiniu apdovanojimu


Vienai didžiausių ir moderniausių Lietuvos statybos įmonių AB „YIT Kausta“ skirtas YIT korporacijos apdovanojimas už saugiausią praėjusių metų YIT statybvietę. Šį konkursą korporacija surengė pirmą kartą. „YIT Kausta“ įvertinta už IKEA prekybos centro, kuris Vilniuje duris atverti turėtų 2013-ųjų rudenį, statybų aikštelę.

Nustatant kriterijus laimėtojui, dėmesys buvo skiriamas tiek kasdienių darbų saugai, tiek darbų saugos veiksmų tobulinimui. Taip pat buvo atsižvelgiama į statybos vadovo vaidmenį, jo gebėjimą kontroliuoti ne tik savo darbuotojų, bet ir subrangovų darbų saugą. Visose YIT statybos aikštelėse yra reikalaujama, jog subrangovai griežtai laikytųsi nustatytų saugos darbe taisyklių.

„Šis įvertinimas patvirtina, kad Lietuvos statybų rinkoje darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimai taikomi sėkmingai bei atitinka griežtas tarptautines normas, o šioje srityje galime varžytis ir su labiau pažengusiomis Europos šalimis. Tokius rezultatus lėmė ilgametės mūsų įmonės pastangos – ne tik šiame objekte, už kurį gavome apdovanojimą, bet ir visose savo statybų aikštelėse ypatingą dėmesį skiriame darbų saugai. Šis apdovanojimas apima visus mūsų veiklos aspektus – tiek darbuotojus, tiek įrenginius ir priemones, tiek statybines medžiagas“, – teigia AB „YIT Kausta“ generalinis direktorius Kęstutis Vanagas.

Saugiausios statybvietės apdovanojimą YIT korporacija skyrė atsižvelgusi į ekspertų įvertinimus, kaip skirtingų šalių YIT statybvietėse laikomasi darbų saugos ir aplinkosaugos bei kokybės standartų reikalavimų. Taip pat – kaip šiuo aspektu valdomas visas statybos procesas nuo planavimo iki galutinio rezultato, didžiausią dėmesį skiriant darbuotojų saugai ir sveikatai.

Konkurso metu buvo vertinama 17 statybos aikštelių, esančių Vidurio ir Rytų Europoje, Baltijos šalyse ir Rusijoje.

Saugiausia pripažintoje statybvietėje kyla pirmasis Baltijos šalyse IKEA prekybos centras, kuris šiuo metu yra vienas didžiausių AB „YIT Kausta“ statomų objektų. Pastato plotas sieks 25 600 m2. Minėtoje statybų aikštelėje šiuo metu dirba apie 120 darbuotojų. Panašios darbų saugos politikos laikosi ir statybų užsakovas IKEA.

PRANEŠIMAS SPAUDAI
2013 m. sausio 22 d., Kaunas



Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai