Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Faneruotos medienos kambario durys - privalumai ir nauda
Faneruotos medienos kambario durys - privalumai ir nauda



Faneruotos medienos kambario durys šiandien užima lyderio pozicijas šiuolaikinėje rinkoje dėl daugybės pranašumų, palyginti su kitomis durimis. Šiame straipsnyje aptarsime, kas yra faneruotos medienos durys ir kokie jų pagrindiniai privalumai.

Kas yra faneruotos durys?

Faneruotos durys gavo savo pavadinimą dėl to, kad jų durų plokštė padengta faneruota mediena – plonomis medžio plokštelėmis, kurių storis neviršija 3 milimetrų. Faneruota mediena būna natūrali ir spalvota.

• Natūrali faneruota mediena – tai plonos medienos lakštai, kurie išlaiko savo natūralią struktūrą ir spalvą. Ji gaminama plonai pjaunant medžio paviršių ir yra ekologiška bei estetiška medžiaga.

• Spalvota faneruota mediena – tai dažyta mediena, kuri gali būti bet kokios spalvos. Faneruota mediena, gaminama iš lukštinės faneruotos medienos minkštos medienos rūšių, imituojant brangias medienos rūšis. Toks metodas leidžia imituoti brangias medienos rūšis, tačiau šios faneruotos medienos trūkumai yra poringa struktūra ir trapumas.

Faneruotos durys: konstrukcija

Kambario durų iš faneruotos medienos konstrukcija yra tokia: rėmas, pagamintas iš minkštos medienos (dažniausiai pušies) masyvo, padengtas MDF plokštėmis, o tada – brangių medienos rūšių faneruota mediena. MDF naudojimas leidžia išvengti skirtingų medienos rūšių kontakto, kuris gali sukelti nepageidaujamus procesus, taip pat MDF puikiai sustiprina konstrukciją.

Faneruotos durys: privalumai

Faneruotos kambario durys turi daugybę unikalių privalumų. Palyginti su durimis, pagamintomis iš natūralios medienos, jos yra žymiai pigesnės, tačiau taip pat natūralios ir gražios. Be to, faneruotos durys yra lengvesnės ir mažiau jautrios temperatūros ir drėgmės pokyčiams patalpoje. Jas taip pat lengviau prižiūrėti: valymui galima naudoti valymo priemones, nebijant prarasti natūralios medžio tekstūros ir patrauklumo, ką negali užtikrinti laminuotos durys iš dirbtinių medžiagų.

Platus pasirinkimas rinkoje

Šiandien rinkoje galima rasti daugybę faneruotų durų įvairiam skoniui ir biudžetui. Pirkimas internetinėse parduotuvėse turi didelių privalumų, nes galima peržiūrėti dešimtis variantų ir pasirinkti tinkamiausią. Tai ypač svarbu, jei jums reikia kambario durų, kurios labiausiai derėtų su bendru interjeru. Kambario durys atlieka svarbų vaidmenį interjero dizaine, suteikiant patalpai ypatingą patrauklumą ir būnant jos akcentu.

Taigi, faneruotos medienos kambario durys yra ne tik funkcionalios ir patvarios, bet ir estetiškai pritaikytos, suteikiančios jūsų namams ypatingą žavesį.



Rem.lt 06-2024

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai