Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Virtuvės dekoravimas - patarimai ir paslaptys
Virtuvės dekoravimas - patarimai ir paslaptys


Turbūt kiekviena moteris ir vyras sutiktų su teiginiu, kad didžiąją laiko dalį praleisdami tarp savo namų sienų kurį skiria virtuvei. Ir todėl virtuvės erdvė turėtų būti ne tik labai funkcionali, bet ir išsiskirti apgalvotu kiekvienu dekoro elementu. Funkcionalumo ir estetikos derinys - nepaprasta užduotis, tačiau nuo jos teisingo sprendimo priklausys šeimininkės ar šeimininko nuotaika ir didele dalimi jų paruoštų patiekalų skonis.


Šiandien internetas mums pateikia unikalią galimybę sekti visas naujas tendencijas ir pokyčius, atsiradusius šiandienos virtuvės dekoravimui. Šiuolaikinės aukštosios technologijos, kurios dar visai neseniai buvo jų populiarumo viršūnėje, mūsų dienomis išeina iš mados, užleisdamos savo pozicijas visada mylimam ir stebėtinai šiltam retro. Jei prisiminsime senus filmus, tai atsimename virtuvės interjerą, kaip tik šito stiliaus, kuris atrodo labiausiai išbaigtas. Išdėlioti lentynėlėse ir spintelėse su stiklinėmis durelėmis indai, stiklainiai su ruošiniais, pagardai ne tik buvo iškalbingas liudijimas apie šeimos pajamas, bet taip pat sukurdavo virtuvėje stebėtinai jaudinančią namų šilumos ir harmonijos atmosferą. Šitą atmosferą galima dar labiau sustiprinti, panaudojant įvairius aksesuarus, stilizuojančius senovę.


Turbūt pagrindinė puošmena virtuvei – tai virtuvės reikmenys. Ir todėl, juos įsigyjant, reikėtų atsižvelgti į išvaizdą ir funkcines savybes, kurių dėka indai galės ne tik maksimaliai harmoningai įsilieti į virtuvės interjerą, bet ir jį papildyti. Metaliniai gaminiai idealiai dera su šiuolaikiniu interjeru, tačiau keramikiniai indai labiau tiks klasikai. Gerai naudoti taip pat ir tokio dizaino stalo įrankius: tokius puodelius ir lėkštutes, padėklus, saldainines, vazeles vaisiams, kurios daugiau primena papuošalus, nei įprastus indus.


Profesionalus dekoravimas pirmiausia numato būtinybę laikytis stiliaus sprendimo vientisumo, suteikti reikšmę kiekvienai smulkmenai, kiekvienai kuriamo interjero detalei. Puikiu virtuvės dekoro elementu bus gėlės. Beje, šitoje patalpoje nuostabiai atrodys ir sodo žalumynai. Pavyzdžiui, virtuvę galima papuošti svogūnų ir česnakų pynėmis, kurios ne tik įneš į interjerą ,,skonį", bet ir ruošiant maistą laiku atsiras po ranka.

Rem LT

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2023 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai