Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Patarimai buto remontui. Interjeras.
Patarimai buto remontui. Interjeras.


Dabar yra aukštųjų technologijų laikas. Paprastas žmogus, nesinaudojantis internetu, dažnai pasimeta tarp statybinių medžiagų gausybės, kartais neįsivaizduodamas, kad norint išspręsti bet kokias problemas, įmanoma vis tiek rasti būdą.



Mes atsimename ir žinome tuos laikus, kai visur ,,virė“ statybos – buvo statomi gyvenamieji namai pagal vienodus projektus, kurie dabar mums primena situacijas iš mėgstamiausio filmo ,,Likimo ironija, arba lengvas garas ".

Su sienų, lubų, grindų kokybe mes susiduriame iki šiol. Žinomi tais laikais cemento ir kalkių skiediniai, o taip pat ir glaistas nesuteikdavo norimo rezultato. Šiandien, pavyzdžiui, cemento skiedinys remontui, kuris yra modifikuotas polimerais su dispersiniu polipropileno mikropluošto sustiprinimu, užtikrina puikų sujungimą su pagrindu, lengviau kimba prie grindų, lubų, sienų paviršiaus ir pasižymi didesniu stiprumu. Sienų ir lubų paviršius glaistu nuglaistomos taip, kad būna idealiai lygus paviršius, ant kurio vėliau galima klijuoti paprastus tapetus, dažyti Jums patinkančiomis spalvomis, o kad paįvairintumėte savo interjerą, tai galima naudoti ekologiškas - švarias natūralias medžiagas - bambukinius tapetus.

Praėjusio amžiaus aidas mūsų butuose - tai vonios, špižinės ir plieninės, padengtos emaliu. Dėl cheminių valymo priemonių, kurias mes ne visada naudojame pagal paskirtį, vonios emalis įgyja baisų vaizdą - įtrūkinėja, blunka, tamsėja ir taip toliau. Neskubėkite jų išmesti! Šiandien prekyboje vis dažniau, jei nesakyti, dažniausiai, akrilo vonios, kurios vargu ar ilgiau mums tarnaus nei mūsų plieninės ir špižinės. Šiuo metu yra keletas būdų, kaip restauruoti vonias, pavyzdžiui, tai galima padaryti emalio pagalba. Šis būdas leis jums atlikti remontą ir restauravimą net su minimaliomis išlaidomis.

Svarbus vaidmuo interjere tenka grindims ir luboms. Jei Jūsų butas yra nedidelis, tai jums reikia pagalvoti apie blizgias ištempiamas lubas, kurios, priklausomai nuo spalvos ir atspalvio vizualiai pakels Jūsų lubas. Šiandien pirkėjui pateikiamas plačiausias grindų dangos pasirinkimas: išlyginamisios grindys, keramikinės plytelės, laminatas, parketas, parketlentės ir taip toliau. Iš šitos daugybės reikėtų pasirinkti tai, kas užtikrins šilumą, jaukumą, ilgaamžiškumą ir saugumą, atsižvelgiant į ekologiją.

Gyvenamosioms patalpoms vieną iš geriausių variantų galima pasiūlyti parketlentes, kurios pasižymi aukštu stiprumu, nes susideda iš trijų sluoksnių. Dėl viršutinio sluoksnio iš vertingų medžių medienos galima sukurti grindų spalvą ir atspalvį, atitinkantį Jūsų apgalvotą interjerą.
Platus šiuolaikinių statybinių medžiagų pasirinkimas padės įgyvendinti visas Jūsų svajones.

Rem LT

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai