Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Akvariumas svetainės interjere.
Akvariumas svetainės interjere.

Akvariumas svetainės interjere gali būti įrenginys, kuriam ypatingą dėmesį skiria šeimininkai ir svečiai. Pliusai, kuriuos turi mažieji ,,jūros kamuoliukai", neabejotini. Jei nuolat atnaujinsite vandenį rezervuare, akvariumas tarnaus ne tik kaip gyvenamoji aplinka jūrinėms būtybėms, bet ir drėkins orą patalpoje.
Judančių objektų ir tolygaus vandens pliuškenimo stebėjimas - veikia kaip relaksantas. Stebėjimo metu ilsisi jūsų akys, atsipalaiduoja kūno raumenys ir žiūrint į pozityvią bangą vyksta psichikos nusiteikimas.

Gydytojai rekomenduoja, kaip profilaktiką tiems, kuriems aukštas kraujospūdis, reikia stebėti žuvis bent penkiolika minučių.
Akvariumas svetainėje gali būti patalpintas trimis pagrindiniais būdais. Akvariumas - spintelė, ar akvariumas- kolba, ar kitokia konstrukcija, kuri yra ne tik interjero objektas, bet taip pat galimi ir variantai, kai akvariumas yra kaip patalpos atskyrimo zona.


Įmontuotas akvariumas į svetainės interjerą būna patalpintas į patalpos dizainą dar statybos metu. Paprastai įmontuotam akvariumui yra įrengta speciali niša su papildomomis durelėmis, pro kurias patenkama prie akvariumo komunikacijų.

Pakabinamą akvariumą kambaryje galima naudoti, jei norite sutaupyti vietos, paprastai jis bus mažesnis, bet atsiras noras papuošti interjerą ir bet kurioje kitoje patalpoje, todėl čia ir realizavimo galimybės turėtų būti įvairios.


Be trijų pagrindinių akvariumų konstrukcijų tipų šiuo metu tapo labai populiaru naudoti akvariumą svetainės interjere kaip paveikslą. Akvariumas rėmuose - tai plokščias stiklinis rezervuaras įmontuotas į platų bagetą. Toks gyvas paveikslas visada bus aktualus ir naujas, džiugins Jus ir Jūsų svečius.

Feng shui meistrai rekomenduoja įrengti akvariumą svetainėje kaip vandens stichijos simbolį. Kaip teigia harmoningo interjero senovės mokslo žinovai, vandens stichija namuose pritraukia papildomas lėšas ir suteikia gerovės pagerėjimą jų savininkams. Verta pažymėti, kad rekomenduojama pasirinkti akvariumą proporcingą patalpai, jei per daug vandens bute, jis gali sukelti priešingą poveikį.

Akvariumui labiausiai tinkanti vieta būtų kambario kampas, rytinė, šiaurinė ar šiaurės rytų namo dalis. Nestatykite akvariumo prieš ar tarp dviejų durų, po lubų sijomis, taip pat negalima, kad į patį akvariumą būtų nukreiptas kokio nors baldo smailus kampas.

Rem Lt

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2023 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai