Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Veidrodžių apipavidalinimas bagetu
Veidrodžių apipavidalinimas bagetu


Viduramžiais veidrodžiai buvo didžiulė vertybė, didelio veidrodžio kaina buvo lygi gero dvaro kainai. Tais laikais, veidrodžius įrėmindavo į prabangius medinius rėmus, kuriuos inkrustuodavo brangakmeniais. Veidrodžiai buvo turtingumo ir gerovės ženklas ir juos turėjo tik turtingieji.
Šiandien veidrodžius gali turėti visi ir iš prabangaus daikto virto funkcionalia interjero dalimi.


Veidrodžio pagalba galima ne tik pamatyti savo atvaizdą, bet ir vizualiai padidinti erdvę (pavyzdžiui, pakabinus didelį veidrodį mažame vonios kambaryje), apšviesti tamsesnius buto plotus, suteikti patalpai gilumą ir netgi gali pakeisti patalpos geometriją.
Kaip ir senovėje veidrodžius priimta rėminti į rėmus iš bageto. Juk veidrodis su mediniais rėmais atrodo puošniai, rėmas suteikia išbaigtumą ir išsamumą. Jis padės įtraukti veidrodį į interjerą, o taip pat apsaugos kraštus nuo nuoskilų.


Bageto rūšys veidrodžiams
Šiuo metu yra trys pagrindinės medžiagos, skirtos bageto gamybai:
Mеdis – brangių medinių bagetų gamybai naudojamos vertingos medienos rūšys, tokios kaip ąžuolas, bukas, klevas. Pigesni gaminami iš eglės, pušies ir maumedžio. Mediniai bagetai gali būti papuošti raižiniais, sidabro arba aukso spalvos folijos juostelėmis, lipdytiniais ornamentais.
Plastikas arba putplastis - tai paklausiausia medžiaga pagal kainą. Plastikiniai bagetai yra atsparūs drėgmei, gali atlaikyti dideles apkrovas. Šiuolaikinės technologijos leidžia imituoti ne tik medžio spalvą, bet ir jo tekstūrą.
Aliuminis – naudojant specialius lakus ar anodavimo technologiją, ši medžiaga gali būti nudažyta įvairiomis spalvomis. Aliuminio bagetai nebijo žemų temperatūrų poveikio, drėgmės ir pasižymi tvirtumu.


Bageto раrinkimаs veidrodžiams
Norint pasirinkti bagetą veidrodžiui, reikia tai daryti kūrybiškai, nes rėmas turi tikti pagal interjero spalvą. Paprastai rėmelių spalvą pasirenka taip, kad atitiktų baldų ar medžiagų tonus, kurie buvo panaudoti patalpos apdailai.
Be spalvos, reikia atsižvelgti ir į bendrą stilistinę interjero kryptį. Jei jūsų butas yra įrengtas klasikiniu ar baroko stiliumi, tai geriausiai tinka veidrodžio rėmas, pagamintas iš medžio su įdomiu, raitytu ornamentu. High-tech ar minimalizmo stiliui puikiai tiks rėmas iš aliuminio.
Pasirenkant bagetą veidrodžiui, taip pat atsižvelgiama į paties veidrodžio dydį. Mažam veidrodžiui tiks tiek platus, tiek ir siauras rėmelis. Taigi dideliam veidrodžiui tinka tik platus rėmas, nes toks veidrodis su siauru rėmu atrodo neestetiškai.

RemLT

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai