Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Vaikų kambario jaukus interjeras
Vaikų kambario jaukus interjeras


Kūdikio laukimas - tai laikas, pilnas emocijų ir įspūdžių - devyni mėnesiai džiaugsmingo planavimo ir pasiruošimo naujo šeimos nario atsiradimui. Mes jums parodysime, kaip keliais paprastais etapais sukurti funkcionalų ir jaukų kambarį patiems mažiausiems.
Jeigu jūs apipavidalinate interjerą vaikui, reikia prisiminti ir tai, kad tai dažniausiai besikeičiantis kambarys jūsų namuose. Todėl reikia gerai numatyti būsimus pokyčius pačioje pradžioje, ir įrengti vaikų kambarį taip, kad jis augtų kartu su vaiku.


Baldai ilgam laikui
Pagrindinė vaikų kambario įranga, žinoma, baldai. Tai pirmas ir pats svarbiausias – kilnojamasis aptvaras ir stalelis vystymui. Juos papildys komoda, spinta ir lentynos žaislams. Vėlesniais metais juos pakeis viengulė arba dviaukštė lova ir vieta mokymuisi – rašomasis stalas. Todėl turėtumėte
pasirinkti gamintoją, kuris suteikia galimybę pirkti laikui bėgant ir kitus baldus iš tos pačios kolekcijos.
Svarbiausia idealūs klasikinės linijos kokybiški baldai. Spalvoti, papuošti vaikiškais piešiniais baldai iš pirmo žvilgsnio sukelia susižavėjimą, tačiau greitai atsibosta ir, žinoma, tai tikrai nebus investicija daugeliui metų. Geras, klasikinis dizainas — tai aukso vidurys. Įspūdį ir stilių galima sukurti, parenkant aksesuarus ir dekoratyvinius elementus.


Spalvos ir apšvietimo parinkimas
Spalvos parodo vaikų kambario vaizdą ir nuo to, kaip jos yra parinktos iš esmės priklauso mažojo žmogaus savijauta. Interjero spalvos, kuriame kūdikis ilsisi, turėtų sukurti ramybės ir nusiraminimo atmosferą. Vaikai, ypač patys mažiausieji, daug laiko miega, ir jiems geriausiai tinka pastelinės spalvos. Aiškios ir ryškios spalvos tinka žaidimams. Jas galima panaudoti vyresnio amžiaus vaikų kambariuose ir tose patalpose, kur vaikai gali žaisti ir mokytis.
Tinkamas apšvietimas yra labai svarbus vaikų kambario elementas, jis turėtų sujungti funkcionalumą ir estetiką. Pagrindinė šviesa yra iš viršaus, kuri apšviečia visą interjerą. Savo ruožtu, lemputė, kuri yra, pavyzdžiui, ant komodos, suteiks malonią šviesą vaiko mamai vakare ir naktį, o vaikams leis ramiai užmigti.



Tinkamas erdvės sutvarkymas
Atitinkamas baldų išdėstymas - šis klausimas ypač svarbus yra jaunai mamai, nes visi atributai, reikalingi kūdikio priežiūrai visada turėtų būti po ranka. Tačiau atkreipiame dėmesį į tai, kad vaiko lovelė neturėtų būti prie lango, kad vėsiomis dienomis vaikas nesusirgtų nuo skersvėjų, nei tiesiai prie durų – kur vyksta judėjimas. Prižiūrint mažą vaikelį labai daug laiko praleidžiama jį maitinant. Labai didelis pliusas – tai padaryti kėdę maitinimui.
Atveju, jei yra vyresnių vaikų, tuomet reikia pasirūpinti vieta žaislams ir knygutėms. Jų skaičius sparčiai auga... Labai geras sprendimas - tai visokių dėžių ir dėžučių iš medienos arba iš nendrių panaudojimas. Jos yra elegantiškos ir klasikinės, o uždarius jas dangteliais, netvarka iš karto dingsta iš akių.
Laikas kūrybai – аksеsuаrai ir papuošimai
Pasirinkimui yra labai daug aksesuarų – pradedant nuo užuolaidų ar žaliuzių, kilimų, patalynės, užtiesalų ir dekoratyvinių pagalvėlių ir baigiant įvairiais smulkiais papuošimais. Čia, kaip ir eilinį kartą, būtina atkreiti dėmesį į kokybę ir gerą dizainą, kuris suteiks galutinį štrichą vaikų kambario interjerui.
Gerai sutvarkytas ir jaukus vaikų kambarys patiks tiek vaikams, tiek ir suaugusiems. Būtent, kaip tik šioje patalpoje mažyliai su tėvais būna gana dažnai, linksmybių, laisvalaikio ir mokymosi momentais.

Rem.LT

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai