Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Apželdinimas, apželdinimo darbai, aplikos tvarkymas, sodo įveisimas.
Apželdinimas, apželdinimo darbai, aplikos tvarkymas, sodo įveisimas.

Sodo įveisimas.

Sodo įveisimas užmiesčio namų gyventojams arba vasarotojams yra labai atsakingas darbas. Savarankiškai, bet specialistų pagalbos, su juo susidoroti gali ne kiekvienas. Juk reikia teisingai pasirinkti vietas medžių, krūmų sodinimui, išdėstyti gėlynus. Tai darant, reikia atsižvelgti į vietovės klimato sąlygas ir apšvietimą.


Sodą įveisti galima pagal tam tikras taisykles, kaip veisiami japoniški sodai. Šiuo atveju paisoma tam tikrų sąlygų: būtini lieptai, takeliai, pavėsinės arbatos gėrimui. Bet dažniausiai šiuolaikinis žmogus renkasi kombinuotą sodo variantą. Galima padaryti klasikinį medinį tiltą su nerūdijančio plieno turėklais, o galima užsisakyti ir visą šiuolaikinį tiltą iš nerūdijančio plieno.

Toks tiltas taps ne tik patikimu ir ilgaamžiu sodo atributu, bet ir gražiu jo akcentu. Juk originalios konstrukcijos spindesys visada trauks žvilgsnį. Užsakius pagaminti tokį tiltą pagal dizainerio sukurtą eskizą, neabejotinai jis ilgai puoštų sodą. Šiuolaikinis nerūdijančio plieno tiltas tiktų šeimoms, vertinančioms neįprastus naujoviško stiliaus sprendimus. Tokios konstrukcijos priežiūra paprasta – jos nereikės dažyti, šlifuoti, galima tik periodiškai panaudoti nerūdijančio plieno valymo priemones.

Dėl teigiamų nerūdijančio plieno eksploatacijos charakteristikų jis tapo pačia populiariausia apdailos medžiaga, naudojama tinklelių, oranžerijų, durų, balkonų gamybai. Dėl tvirtumo ir praktiškumo populiarūs nerūdijančio plieno laiptai, nedegios durys. Dizainerius traukia ir šios medžiagos estetinė išvaizda.








Sodo pavėsinę įrengti reikėtų tik gerai apskaičiavus ir pasitarus su profesionalais. Pavėsinei reikėtų parinkti tylią, pašalinei akiai nepastebimą vietą. Juk dažnai pavėsinėse ne tik susirenkama išgerti arbatos su draugais, bet pabūti vienatvėje, pamąstyti.
Pavėsinės gali būti atviro ir uždaro tipo. Kokio tipo pavėsinę rinktis ir kur ją statyti, gali patarti specialistas, atsižvelgdamas į jūsų norus. Labai gražios kaltos, kalvystės pavėsinės, kurias pagaminti galima pagal individualius eskizus ir tokiu būdu įsigyti originalią konstrukciją. Tokio tipo pavėsinės tiks klasikos mėgėjams. O naujoviškų konstrukcijų mėgėjams patiks grūdinto stiklo pavėsinės.

Tokio tipo pavėsinės galių būti labai įvairių variantų. Tai priklausys nuo pasirinkto stiklo panelių apdirbimo būdų. Stiklas gali būti su atspalviu, margintas ir papuoštas spalvotais ultravioletinių dažų atvaizdais su fotografijos kokybe.



Rem.LT 2011-03

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai