Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
NEMOKAMI SKELBIMAI...Paskelbk apie save... Buk matomas.
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Akrilinę vonią - Vonios montavimas - Vonios priežiūra.
Akrilinę vonią - Vonios montavimas - Vonios priežiūra.

Akrilinę vonią

Daugelis klysta manydami, kad vonios kambarys – tai tik santechnika ir sanitarinis fajansas. Žinoma, iš dalies jie teisūs, bet vis dėl to tam, kad vonios kambarys būtų jaukus ir patogus, būtini ir vonios baldai, kuriuose laikomos įvairios pirties bei skalbimo priemonės, skalbiniai.




Jeigu jūs tikrai norite, kad kiekviena detalė būtų vieningo stiliaus, reikia viską apgalvoti renkantis vonios baldus, juos išdėstant dušo kabinoje ar vonios kambaryje. Ypač, kad šiais laikais baldus vonios kambariui galima pagaminti pagal užsakymą, patiems pasirinkti spalvą, aksesuarus. Bet jei dėl kurių nors priežasčių toks variantas jūsų netenkina, paklaidžioję po šiuolaikines santechnikos parduotuves, jūs taip pat nesunkiai rasite ir įsigysite vonios baldus.


Bet negalima pamiršti to, kad vonios baldai perkami ir montuojami tik atlikus vonios kambario remontą. Sutikite, būtų apmaudu, jei pratekantis vanduo sugadintų naujus baldus. Vonios kambario, kaip ir buto remontas, yra gan didelių rūpesčių reikalaujantis reikalas. Net nežymūs įtrūkimai gali sukelti nemalonių problemų, kadangi dėl hidroizoliacijos pažeidimų atsiranda pratekėjimų, kaupiasi drėgmė ir, žinoma, tai sukelia kaimynų nepasitenkinimą. Jei Jūs patys nenorite daryti remonto, galite į namus išsikviesti santechniką, kuris tai padarys už Jus. Bet jei jau ėmėtės vonios remonto, tai visus remonto darbus atlikite profesionaliai, nieko nepraleisdami. Atlikus gerą kokybišką remontą ir pastačius naujus vonios baldus, jūsų vonios kambarys taps tikru šedevru, kuriame derės stilingas dizainas, funkcionalumas ir saugumas.


Akrilo vonios. Kokie jų privalumai

Akrilo vonios atsirado maždaug prieš 30 metų, bet per šį trumpą laiką dėl jų patvarumo, įvairaus dizaino o taip pat dėl ilgaamžiškumo užėmė lyderio pozicijas šalia plieninių ir ketaus vonių.
Dar prieš kokių 10 metų akrilo vonios atrodė egzotiškai ir prabangiai, bet šiandien jos vis dažniau statomos butų vonios kambariuose, sanatorijose ir vasarnamiuose. Jos taip pat yra ir buities prestižiškumo elementas bei puošmena.
Akrilo vonių privalumai: patvarumu ir tvirtumu jos nenusileidžia ketaus vonioms, o sveria 4 – 5 kartus mažiau, gan lengvai sumontuojamos, lengvai restauruojamos; vonios kokybė ir jos tarnybos laikas tiesiogiai susijęs su jos armavimu. Tokios vonios nuolat išlaiko kambario temperatūrą, yra lygios, bet neslidžios, malonios jas liečiant, atitinka visus šiuolaikinius dizaino reikalavimus, paprasta ir patogi jų priežiūra; tokios vonios nereaguoja į vandens kokybę, nesugeria rūdžių spalvos, netamsėja, būna įvairiausių spalvų ir formų, pasižymi puikiomis garso izoliacijos savybėmis; be to sanitarinis akrilas neleidžia kauptis ir daugintis bakterijoms, kurių neveikia cheminės priemonės.



REM.LT 2011-03

Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai