Registruotiems vartotojams:
 
 
Portalo rubrikos
Namų statyba  
Aplinkotvarka. Baseinai Fontanai ir įranga  
Baldai , Baldų gamyba  
Remontas.Apdailos darbai  
Vartai, Tvoros, Kalvystė  
Akmens, akmens masės gaminiai  
Apsaugos sistemos  
Architektai, paslaugos  
Dujos,dujotiekio įrengimas  
Durys, Langai, palangės  
Elektra, instaliacija  
Gręžiniai,geologiniai tyrinejimai  
Grindys, grindų dangos  
Interjeras. Eksterjeras  
Laiptai, turėklai  
Pirtys, Saunos ir įranga  
Plytelės Keramika  
Santechnika, paslaugos  
Šildymas,Katilai.Biokuras  
Statybines medžiagos  
Statybos technika nuoma ir pardavimas  
Stogai. Stogų dangos  
Transportas ir paslaugos  
Vandentiekis, įrenginiai  
Vėdinimas-kondicionavimas  
Židiniai. Krosnelės  
Darbo drabužiai. Darbo sauga  
Įrankių, įrengimų nuoma  
Paslaugos: Asmeniniai skelbimai.  
REM.LT - BUK MATOMAS,PRANEŠK APIE SAVE NEMOKAMAI. Naujenos, Naudingi staipsniai, patarimai, įmonių siūlomos paslaugos... Registracija nemokama !
   
    Prisijunkite!
REM.LT -> Straipsniai -> Durų montavimas - Durų įstatymas pakankamai svarbus .
Durų montavimas - Durų įstatymas pakankamai svarbus .

Durų įstatymas – svarbus statybos etapas.

Kiekvienas namas ar butas prasideda būtent nuo durų. Durys padeda sukurti nepakartojamą namų jaukumą. Todėl labai svarbu taisyklingai ir protingai pasirinkti duris. Jos pasirenkamos pagal funkcionalumą, medžiagas ir išvaizdą. Bet įsigijus duris, kyla klausimas dėl jų įstatymo.







Durų įstatymas – pakankamai svarbus ir nemažų darbo sąnaudų reikalaujantis procesas. Būtent nuo to, ar kokybiškai įstatytos durys, priklauso tolimesnis jų naudojimas. Kokybiškai įstatytos įėjimo į būstą durys turi tiesioginę svarbą viso būsto saugumui. Nuo to taip pat tiesiogiai priklauso triukšmo ir šilumos izoliacija bute ar namuose. Rekomenduojama įrengti specialias metalines įėjimo duris. Statant tokio tipo duris, reikia atkreipti ypatingą dėmesį į kokybiškus metalinius užraktus. Tokiu atveju būtina įrengti ne mažiau dviejų užraktų. Teigiamas dalykas taip pat yra specialūs rigeliai, kurie įleidžiami į įpjovas iš trijų pusių. Tai padidina įėjimo durų atsparumą įsilaužimui.

Kas dėl durų tarp kambarių, tai čia didesnis dėmesys skiriamas vienokio ar kitokio tipo durų pasirinkimui. Bet ir tuomet jų pastatymo procesas ne mažiau svarbus, nei plieninių įėjimo durų. Čia daug kas priklauso nuo to, kokio tipo durys pasirinktos. Nuo to durų pastatymas gali iš esmės pakeisti savo funkcines paskirtis ir savybes.


Ypatingai svarbus tas faktas, kad durų pastatymas ypač svarbus, būtent todėl jį turi atlikti specialistai. Juk tik specialistai tai padaryti gali kokybiškai ir patikimai.


Rem.LT 2011-03


Į titulinį
Copyright © REM.LT 2011-2024 Visos teises saugomos                 Reklama     Privatumas     Atsakomybės apribojimas     Taisyklės

Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoj?
skaitliukai